• Webs Municipals  

Inici Notícies Alliberen cinc dones obligades a prostituir-se en pisos de cites a Amposta i l’Aldea

Alliberen cinc dones obligades a prostituir-se en pisos de cites a Amposta i l’Aldea

La policia espanyola deté deu persones, tres de les quals ingressen a presó

publicat el 18/10/2021

Alliberen cinc dones obligades a prostituir-se en pisos de cites a Amposta i l’Aldea

La Policia Nacional ha desarticulat una xarxa d’explotació sexual que presumptament actuava a Amposta (Montsià) i l’Aldea (Baix Ebre). En l’operatiu s’han alliberat cinc dones obligades a prostituir-se després de ser captades al Paraguai amb falses ofertes de feina relacionades amb la cura de gent gran. Les víctimes també eren forçades a consumir i vendre drogues als clients. Els agents han detingut deu persones acusades de formar part de l’organització criminal, tres de les quals ja han ingressat a presó. La xarxa comptava amb el suport d’una agència de viatges paraguaiana que traslladava les víctimes fins a l’aeroport del Prat, així com també d’altres persones que captaven dones en situació de vulnerabilitat al Paraguai.
Els agents van fer quatre entrades en pisos de cites d’Amposta i dues més en pisos ubicats a l’Aldea. En els diferents registres policials, s’han intervingut 8.605 euros en metàl·lic, 19 grams de cocaïna, dues balances de precisió, sis telèfons mòbils, un ordinador portàtil i diversa documentació.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies