• Webs Municipals  

Inici Notícies La Taula de Consens pel Delta inicia procediment per a presentar una queixa a a Comissió Europea

La Taula de Consens pel Delta inicia procediment per a presentar una queixa a a Comissió Europea

publicat el 15/10/2021

La Taula de Consens pel Delta inicia procediment per a presentar una queixa a a Comissió Europea

Amb el lema ’Fem sentir la veu del Delta a Europa, la Taula de Consens demana a la ciutadania que se sumi a la recollida de queixes per la manca d’actuacions al Delta de l’Ebre que s’elevaran a la Comissió Europea. Des d’aquesta pàgina, entitats i ciutadania es poden descarregar els models que després poden portar signats als Ajuntaments o elevar-los al Síndic de Greuges.
Imprimir el contingut o guardar PDF 
publicat el 13/10/2021
L’Ajuntament d’Amposta se suma a la campanya de recollida de suports de la Taula de Consens del Delta per tal de presentar una queixa a la Comissió Europea per la manca d’actuacions al Delta de l’Ebre. Així, l’Ajuntament d’Amposta, junt amb els altres ajuntaments del Delta i les dues comunitats de regants, fan difusió dels models de queixa que entitats i ciutadania en general poden enviar al Síndic directament o portar a l’Ajuntament d’Amposta. 

Només cal seguir aquests passos: 

Descarregar-se el model de queixa en funció si és un ciutadà o ciutadana o una entitat (els trobareu a sota) i descarregar-se’ls. També es poden anar a buscar a l’Ajuntament, a l’OAC, o a la comunitat de regants. 

Emplenar les dades que falten i signar la queixa.

Portar la queixa a l’Ajuntament (al registre - planta baixa) o enviar-la directament a sindic@sindic.cat amb l’assumpte "Queixa Delta’. 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies