Manteniment del lloc web en curs. Preguem disculpeu les molèsties.

  • Webs Municipals  

Inici Notícies La Xarxa Amposta inicia la nova temporada de teatre familiar amb l’espectacle de bombolles "Vegin i Passin"

 

agenda
Federació de Ràdios Locals de Catalunya
Revista Amposta
Ajuntament d’Amposta
La Xarxa, comunicació local

La Xarxa Amposta inicia la nova temporada de teatre familiar amb l’espectacle de bombolles “Vegin i Passin”

La Xarxa Amposta inicia la nova temporada de teatre familiar amb l’espectacle de bombolles “Vegin i Passin” Celebrarà el 25è aniversari de la creació de la Fundació Xarxa

publicat el 21/09/2021

La Xarxa Amposta inicia la nova temporada de teatre familiar amb l’espectacle de bombolles “Vegin i Passin”

El grup Xarxa Amposta començarà la nova temporada de teatre familiar 2021-2022, el dissabte 2 d’octubre a les 18.00 h a l’Auditoria de la Unió Filharmònica, amb l’obra "Vegin i passin" de la companyia Enlaire. Aquest primer cap de setmana d’octubre més d’una vintena de Grups Xarxa d’arreu del país coincidint amb el 25è aniversari de la Fundació Xarxa, han programat diferents representacions d’arts escèniques diverses amb l’objectiu s’acostar la cultura a la població i transmetre l’interès pel teatre al públic infantil i juvenil.

 L’ampostina Anna Palacios, vicepresidenta de la Fundació Xarxa d’Espectacle Infaantil i Juvenil de Catalunya ha manifestat que "la raó de ser de la nostra entitat continua tenint vigència 25 anys després. Com a societat hem de garantir que tothom tingui accés a la cultura i, molt especialment, transmetre als més petits els valors que el teatre familiar representa".

 Palacios ha recordat que la Xarxa és una entitat fundada l’any 1995 amb l’objectiu de promoure la llengua i la cultura catalanes a través de les arts escèniques; acostant el món del teatre a un públic infantil, juvenil i familiar ampli, La Xarxa impulsa l’accés a la cultura com a eina de pensament crític i empoderament ciutadà. Actualment, la fundació aplega una cinquantena de grups i més de 300 voluntaris, repartits en 24 comarques catalanes, que treballen per fer arribar els seus espectacles arreu del territori. A les Terres de l’Ebre té un grup a Ulldecona i un a Amposta.

 "Vegin i Passin" és un espectacle per als sentits on la màgia es transforma en realitat i ens convida a gaudir d’un món fantàstic d’aigua i sabó creat amb les mans d’un viatger que dibuixa petites històries que suren i s’enlairen. Creacions delicades que emocionen i ens fan reflexionar sobre els nostres records, de per què alguns perduren i altres simplement desapareixen, de com busquem atresorar els que no volem oblidar malgrat ser tan efímers com una bombolla de sabó.

 La companyia Enlaire va nàixer amb la necessitat i l’objectiu de poder experimentar en el món de les bombolles de sabó i les seves possibilitats artístiques, jugant amb la seva conducta imprevisible, aprofitant el seu encant i la seva delicadesa.

 

El dissabte 6 de novembre, a les 18.00 hores, a l’Auditori de la Unió Filharmònica el Mag Jordi Quimera presentarà "Fascinatio", un espectacle divertit, amb molt d’humor, una màgia impactant que sorprendrà i emocionarà al públic.

 

Les entrades per a tots els espectacles es poden adquirir en línia a http://xarxaamposta.fila12.cat/ o a la taquilla el mateix dia de l’espectacle. Els socis de La Xarxa i titulars del Carnet Jove es beneficiaran d’un descompte en la compra de l’entrada.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies