• Webs Municipals  

Inici Notícies Joan Baptista Forcadell esdevé el nou director de COMEBE

Joan Baptista Forcadell esdevé el nou director de COMEBE

Justícia vol donar "un nou enfocament de dinamització sociocultural del paisatge de memòria" amb el seu nomenament

publicat el 16/08/2021

Joan Baptista Forcadell esdevé el nou director de COMEBE

 .- El Departament de Justícia ha nomenat Joan Baptista Forcadell com a nou director del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre (COMEBE). Baptista ocuparà el càrrec a partir de dilluns vinent i substitueix la historiadora Teresa Ferré. El nou director és llicenciat en Economia i ha exercit la seva vida professional a les Terres de l’Ebre en l’àmbit docent. També ha col·laborat amb diferents mitjans de comunicació ebrencs. La consellera de Justícia, Lourdes Ciuró, ha afirmat que amb aquest nomenament es vol donar "un nou enfocament sociocultural, promovent el patrimoni i els valors del paisatge de memòria" i, així, "dinamitzar" els espais de la Batalla de l’Ebre.
Per això, des de Justícia, assenyalen, que treballaran per fomentar la participació i la complicitat de tots els municipis ebrencs. Segons el Departament, el punt de partida d’aquest nou enfocament serà el projecte de rehabilitació i reinterpretació del Poble Vell de Corbera d’Ebre juntament amb el Centre d’interpretació dels 115 dies, amb l’objectiu de divulgar la memòria democràtica i els efectes i conseqüències de la Batalla de l’Ebre.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies