• Webs Municipals  

Inici Àudios Una quinzena de joves recuperen la flora i la fauna d’un tram de la Val de Zafán

Una quinzena de joves recuperen la flora i la fauna d’un tram de la Val de Zafán

Dins el camp de treball ’Potenciant la biodiversitat a la Val de Zafán en el seu tram per Amposta’, de SEO/BirdLife  

publicat el 09/08/2021

Una quinzena de joves recuperen la flora i la fauna d’un tram de la Val de Zafán

Una quinzena de joves d’arreu de l’Estat espanyol van participar en el camp de treball ’Potenciant la biodiversitat a la Val de Zafán, en el seu tram per Amposta’, gestionat per l’entitat SEO/BirdLife amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament d’Amposta i la Direcció General de Joventut de la Generalitat. Divendres 6, els i les joves van fer una visita als treballs, amb la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Carla Bonfill, i l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, a qui van explicar-los totes les activitats executades durant aquestes dues setmanes en un tram de la Val de Zafán.

Durant els quinze dies, els i les joves han fet una catalogació i posada en valor de les espècies de flora i fauna autòctones i han implementat accions per a preservar-les com la construcció d’hotels d’insectes i rèptils i caixes per a ocells i ratpenats o l’eliminació d’espècies de flora invasora. Els i les joves també han netejat i recollit moltes de les deixalles en superfície, parets i soterrades que encara quedaven en aquest tram de la via verda. Amb tot el treball de camp realitzat, els i les joves, sota la tutela de membres de l’entitat SEO/BirdLife han elaborat un informe, que traslladaran a l’Ajuntament, amb les directrius a seguir per completar els treballs de recuperació de tota la via verda, per tal de salvaguardar la diversitat de flora i fauna d’aquest espai natura, de valor mediambiental.
 
 
 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies