• Webs Municipals  

Inici Notícies Lo Pati i Joventut busquen artistes emergents a les Terres de l’Ebre, el Baix Maestrat i el Matarranya

Lo Pati i Joventut busquen artistes emergents a les Terres de l’Ebre, el Baix Maestrat i el Matarranya

Ebrergent 2021 escollirà tres projectes vinculats a l’art contemporani per produir-los al Centre d’Art d’Amposta

publicat el 20/05/2021

Lo Pati i Joventut busquen artistes emergents a les Terres de l’Ebre, el Baix Maestrat i el Matarranya

 Lo Pati Centre d’Art de les Terres de l’Ebre i la direcció general de Joventut impulsen una nova convocatòria d’Ebrergent, un certamen que "aposta per la creació jove i busca artistes emergents del territori". Les propostes poden ser de temàtica i tècnica lliure i està obert a investigadors i a artistes de les Terres de l’Ebre, el Baix Maestrat i el Matarranya, d’entre 18 i 35 anys. La data límit per presentar els projectes és el 20 de juny. Ebrergent vol ser una plataforma per professionalitzar les noves generacions. El jurat seleccionarà un màxim de tres projectes que rebran una dotació de 500 euros i podran produir-se en el marc de les activitats del centre d’art, "amb una clara voluntat d’apropar l’art contemporani a la ciutadania".
Els investigadors i artistes poden treballar amb i qualsevol dels llenguatges de les arts visuals: la fotografia, la il·lustració, la videocreació, la pintura o les instal·lacions sonores i visuals, entre d’altres. Els projectes seleccionats comptaran amb la tutorització i mentoria en línia de Juan Guardiola, llicenciat en Història de l’Art, màster de Museografia i Exposicions, especialista en història de l’art contemporani, arts visuals, cinema i pensament contemporani, i amb important experiència en el camp del comissariat i la gestió artística i cultural en centres d’art.

Amb aquesta iniciativa es pretén consolidar un espai per a "propostes, realitats i reflexions al voltant de l’art contemporani" i oferir una plataforma de suport a la professionalització del teixit creatiu del territori.


AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies