• Webs Municipals  

Inici Notícies Un espectacle de màgia per celebrar el Dia Internacional de les Famílies a Amposta

Un espectacle de màgia per celebrar el Dia Internacional de les Famílies a Amposta

El Servei d’Intervenció Socioeducativa la Brúixola programa un esdeveniment amb el mag Sergi Armentano per promoure la participació d’activitats en família

publicat el 14/05/2021

Un espectacle de màgia per celebrar el Dia Internacional de les Famílies a Amposta


Aquest dissabte 15 de maig és el dia Internacional de les Famílies i el Servei d’Intervenció Socioeducativa la Brúixola ha organitzat un esdeveniment per celebrar-ho. A partir de les 11:30 del matí es podrà gaudir, a l’Auditori Municipal, de l’espectacle "Il·lusions", del Mag Sergi Armentano, protagonista del "Wowzzy Baboom!" de Canal Super 3.

Amb l’objectiu de promoure la participació d’activitats en família i enfortir el vincle amb fills i filles i donar a conèixer la diversitat familiar, l’activitat s’ofereix tant a les famílies de l’Espai Socioeducatiu La Brúixola com a la resta de ciutadania. L’activitat, tot i ser gratuïta, comptarà amb limit d’aforament.

Les famílies assistents podran gaudir també d’un fotocall i altres accions que complementaran l’esdeveniment, sempre amb la intenció d’oferir una experiència agradable i divertida amb els i les més petites. La proposta compta amb el suport de l’Ajuntament d’Amposta i s’emmarca dintre el projecte Amposta Ciutat Diversa.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies