• Webs Municipals  

Inici Notícies ESPORTS : Aina Cid a la recerca del tercer podi consecutiu a l’Europeu absolut de rem a Varese Núria Puig i Victòria Cid completen la participació ebrenca.

ESPORTS : Aina Cid a la recerca del tercer podi consecutiu a l’Europeu absolut de rem a Varese Núria Puig i Victòria Cid completen la participació ebrenca.

publicat el 08/04/2021

ESPORTS : Aina Cid a la recerca del tercer podi consecutiu a l’Europeu absolut de rem a Varese Núria Puig i Victòria Cid completen la participació ebrenca.

El rem ebrenc sempre està present a la cita de les grans competicions internacionals. En aquesta ocasaió amb tres remeres del CN Amposta, Aina Cid, Núria Puig i Victòria Cid, que formen part de la selecció espanyola que disputa del 9 a l’11 d’abril l’Europeu absolut.

L’escenari serà el llac de Varese, situat a l’oest de la ciutat llombarda amb el mateix nom, amb la participació de 629 atletes de 35 països. La nació amfitriona, Itàlia, té el nombre més gran de bots inscrits amb 21 de les 22 classes que es disputen. Els següents són els Països Baixos i Gran Bretanya, amb 18.

Una de les principals referències del combinat hispà serà el dos sense timoner, d’Aina Cid (CN Amposta) i Virgínia Díaz (Raspas del Embarcadero de Getxo), dirigida pel tècnic tortosí Xavi González, que buscaran pujar per tercera vegada consecutiva al podi de la màxima competició continental, on participen un total d’11 bots.

El 2019 a Lucerna es van penjar la medalla d’or per davant de Romania i Itàlia, i en la passada edició, a Poznan, van obtenir la plata, en aquesta ocasió superades pel bot romanès, amb Adriana Alincai i Iuliana Buhua, que en aquesta edició estaran de nou presents, i configuren el grup dels favorits, on també repeteixen les gregues Maria Kyridou i Cristina Borboumpou, bronze a Poznan on arribaven com a campiones sub-23. També Gran Bretanya absent a l’anterior Europeu, pot tindre les seues opcions amb Helen Glover i Polly Swann.

El quatre sense timoner dirigit pel tècnic ampostí David Morales, amb Nùria Puig i Victòria Cid (CN Amposta), Aitzpea González (Santiagorrak Irún) i Iria Jarama (Olimpico do Mandeo), buscaran la classificació en una modalitat amb 12 bots participants, amb Països Baixos, Itàlia i Irlanda, que repeteixen formació i van fer podi l’any passat. Per als dos bots el divendres estan previstes les sèries eliminatòries pel matí i per la tara la repesca, dissabte semifinals i diumenge les finals.

Font : setmanari L’Ebre.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies