• Webs Municipals  

Inici Notícies L’Oficina de Turisme d’Amposta atén a més de 250 persones durant aquesta Setmana Santa

L’Oficina de Turisme d’Amposta atén a més de 250 persones durant aquesta Setmana Santa

El Delta de l’Ebre es converteix en una de les principals destinacions naturals de Catalunya, amb ocupacions del 90% i gran èxit de les zones d’autocaravanes

publicat el 08/04/2021

L’Oficina de Turisme d’Amposta atén a més de 250 persones durant aquesta Setmana Santa

La regidoria de Turisme i Promoció Exterior d’Amposta ha fet balanç del nombre de visitants que han passat per l’Oficina de Turisme aquesta Setmana Santa. En total, s’ha atès a més de 250 persones fent ús de les diferents eines d’atenció: trucades telefòniques, missatges de WhatsApp o de manera presencial a l’oficina. D’aquestes persones, un 65% ha viatjat amb parella, un 27% amb família i la resta sol o amb amics. Les i els visitants, com és d’esperar amb la situació de pandèmia actual, provenen de diferents indrets d’arreu de Catalunya, especialment de la zona de Barcelona.

La regidoria també ha volgut destacar la gran acollida que han tingut les dues zones habilitades per a autocaravanes al Poble Nou del Delta i a Amposta, amb un total de 200 vehicles. "Després de l’èxit, estem valorant que les zones estiguin disponibles també durant la temporada d’estiu", apunta Pep Simó, regidor de Turisme i Promoció Exterior. Des de Turisme s’han realitzat enquestes a allotjaments d’ús turístic i hotels d’Amposta i ha pogut confirmar que hi ha hagut una ocupació del 90% durant la Setmana Santa, convertint així el Delta de l’Ebre en un dels espais naturals més visitats de Catalunya durant les festivitats.

Coincidint amb el cap de setmana de Pasqua, s’han realitzat també una sèrie de rutes turístiques que s’aniran repetint fins al mes d’octubre i que han tingut un gran èxit, amb un 100% dels tiquets venuts.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies