• Webs Municipals  

Inici Notícies L’Ajuntament d’Amposta s’acull al Programa Odisseu

L’Ajuntament d’Amposta s’acull al Programa Odisseu

publicat el 01/04/2021

L’Ajuntament d’Amposta s’acull al Programa Odisseu

L’Ajuntament d’Amposta s’ha acollit al programa Odisseu, a través del qual s’ofereixen pràctiques remunerades de 300 hores per a estudiants de grau o màster. L’Ajuntament ha presentat dues ofertes de pràctiques. Una és com a tècnic/a ambientòleg/a on l’estudiant podrà realitzar tasques com dissenyar un catàleg dels espais naturals d’interès local o realitzar un inventari amb totes les espècies identificades en aquests espais. Per altra part, també ha presentat una oferta en pràctiques d’enginyer/a industrial, on algunes de les tasques que aprendrà a fer l’estudiant seran realitzar informes d’activitats i d’instal·lacions de domini públic, o fer seguiments d’obres i inspeccions de primera ocupació.

El programa Odisseu és un projecte impulsat entre d’altres, per la Direcció General de Joventut i el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat,  que neix  per incentivar i facilitar el retorn de talent jove a les zones rurals de Catalunya . L’Ajuntament d’Amposta es suma en aquesta convocatòria 2021 per donar l’oportunitat als joves de poder participar d’aquest procés selectiu i que puguin seguir la seva formació a través del pràcticum a la nostra entitat.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies