• Webs Municipals  

Inici Notícies Amposta commemora el Dia de les Dones amb diverses activitats presencials i en línia

Amposta commemora el Dia de les Dones amb diverses activitats presencials i en línia

Com es habitual, el dia 8 de març, a les 12 del migdia es farà la lectura del manifest a la plaça de l’Ajuntament

publicat el 03/03/2021

Amposta commemora el Dia de les Dones amb diverses activitats presencials i en línia

Un any més, Amposta commemora el Dia Internacional de les Dones, una jornada reconeguda per l’Organització de les Nacions Unides i que reivindica el paper de la dona en tots els àmbits de la societat. Des de la regidoria de Drets Socials i Ciutadania de l’Ajuntament d’Amposta amb col·laboració de diferents institucions, col·lectius i entitats de la ciutat s’han programat un conjunt d’activitats, presencials i en línia, durant les darrers setmanes de febrer i les primeres de març per posar en valor aquest treball. Destaca, per exemple,  la xerrada en línia "8 de març, més necessari que mai", a càrrec de Montse Pineda de Creació Positiva el 3 de març. El 8 de març, com ja és habitual, es farà la lectura de manifest i lectura de poemes i textos a la plaça de l’Ajuntament a les 12.00h.

"El programa s’ha fet tenint en compte les condicions actuals, fent que moltes activitats es traslladin a l’espai en línia, però tenint sempre present l’objectiu de seguir endavant amb la lluita per la igualtat de drets", explica Núria Ferré, regidora de Drets Socials i Ciutadania. És per això, que gran part de les activitats es duen a terme de manera telemàtica o de manera presencial amb control d’aforament o inscripció prèvia.

La celebració del Dia Internacional de les Dones s’emmarca enguany dins Amposta Ciutat Diversa. Així, el mes de març està dedicat a la diversitat de gènere i per això s’ha preparat un vídeo, en el marc del Pla de Polítiques de Dones, on es poden veure diferents dones i que trasllada un missatge d’igualtat d’oportunitats.

 

Podeu consultar totes les activitats a l’agenda d’Amposta Ciutat Diversa

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies