• Webs Municipals  

Inici Notícies Torna el teatre als escenaris d’Amposta

Torna el teatre als escenaris d’Amposta

Es programen dos obres de teatre, tres espectacles infantils i un espectacle de dansa

publicat el 16/02/2021

Torna el teatre als escenaris d’Amposta

Dissabte 13 de febrer va tornar el teatre als escenaris d’Amposta. Ho va fer amb una proposta de teatre familiar. L’espectacle de titelles "On vas, Moby Dick?", programat per la Xarxa, va ser la primera presentació teatral dintre la programació estable d’arts escèniques de la capital del Montsià. Aquesta obra està inclosa també dintre el projecte Passaport Edunauta, coordinat per la regidoria d’Educació i la de Cultura. La següent cita del programa d’enguany és amb l’obra "El silenci dels telers", el diumenge 28 de febrer. Una obra inspirada en el llibre d’Assumpta Montellà i que ens presenta dues dones que ens ensenyaran com era la vida en aquests mons en miniatura que eren les colònies tèxtils.

Dos espectacles familiars més, també de la Xarxa, se sumen al programa: "Cösmix" (Teatre Mòbil), el 20 de març, i "Sopa de Pedres" (Engruna Teatre), el 10 d’abril. Obres familiars on gaudir grans i petits. El 17 d’abril és el torn de l’obra "Els Gossos", de Nelson Valente. Amb motiu del dia internacional de la dansa, i dintre de la programació, L’Ajuntament d’Amposta i l’escola de Dansa Maria Lozano organitzen també un espectacle d’entrada gratuïta, el dia 1 de maig, amb diferents coreografies per acostar la dansa a la ciutadania.

Això sí, els aforaments de les diferents cites estaran reduïts al 50%, com marca la normativa vigent, i s’aplicaran en tot moment els protocols de seguretat i higiene pertinents. Les entrades per als diferents espectacles es poden comprar en línia, de manera presencial o a taquilla.

Enguany, també s’aplicaran els descomptes presents en l’anterior edició al jovent i les i els estudiants de la ciutat. Totes aquelles persones que tenien bonificacions i entrades per a la Temporada del 2020 concedides per l’Ajuntament poden canviar-les per les de la temporada actual a l’Oficina de Cultura.

Mentre gaudim de la programació actual, Cultura ja treballa amb la del següent semestre.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies