• Webs Municipals  

Inici Notícies La piscina i el gimnàs municipal estrenen canal de Whatsappv

La piscina i el gimnàs municipal estrenen canal de Whatsappv

Serà el canal de difusió d’aquest equipament municipal esportiu amb les persones usuàries

publicat el 08/02/2021

La piscina i el gimnàs municipal estrenen canal de Whatsappv


Estar al dia dels serveis de la piscina i gimnàs municipal o rebre els canvis i incidències d’última hora al mòbil. Això és el que rebran totes les persones usuàries que s’inscriguin al canal de difusió de Whatsapp de la Piscina i el Gimnàs Municipal.  Per a poder accedir a aquest nou canal de difusió cal seguir les següents instruccions:

Guardar a l’agenda de contactes del telèfon el número de la Piscina i Gimnàs municipal: 663599414

Un cop fet, enviar un missatge de Whatsapp a aquest número amb la paraula ALTA. A partir d’aquest moment s’entrarà en el servei de comunicació a través d’una llista de difusió

És possible donar-se’n de baixa enviant un missatge amb la paraula BAIXA i esborrant el contacte del mòbil. La baixa serà efectiva en 72 hores com a màxim.
 
Aquest és un canal de difusió de la Piscina i Gimnàs municipal. Ni es rebrà informació ni es contestarà cap consulta per aquesta via. En cas de necessitar contactar amb la piscina ho poden fer pels canals habituals: telèfon (977 70 44 80) o el mail (piscina@amposta.cat)

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies