• Webs Municipals  

Inici Notícies Amposta inicia la vacunació a professionals amb la vacuna de Moderna L’Hospital Comarcal d’Amposta ha estat el primer de la província en utilitzar la vacuna de Moderna.

Amposta inicia la vacunació a professionals amb la vacuna de Moderna L’Hospital Comarcal d’Amposta ha estat el primer de la província en utilitzar la vacuna de Moderna.

publicat el 18/01/2021

Amposta inicia la vacunació a professionals amb la vacuna de Moderna L’Hospital Comarcal d’Amposta ha estat el primer de la província en utilitzar la vacuna de Moderna.

Amposta inicia la vacunació a professionals amb la vacuna de Moderna L’Hospital Comarcal d’Amposta ha estat el primer de la província en utilitzar la vacuna de Moderna. La nova vacuna de Moderna s’ha començat a administrar a la província de Tarragona aquest diumenge 17 de gener, concretament a l’Hospital Comarcal d’Amposta, on s’ha vacunat a un total de 30 professionals de primera línia, i la previsió és vacunar durant aquesta setmana els 235 professionals que ho han sol·licitat. Les dues primeres vacunes s’han administrat a Anna Deosdad, infermera de 36 anys, que treballa des de fa 5 anys a l’HCA i que actualment està a la planta de pacients Covid aguts; i a Victor Díaz, infermer d’urgència a l’HCA des de fa un any i mig. La vacunació contra la Covid-19 a Terres de l’Ebre avança favorablement. Aquest dimarts ja es començarà a administrar la segona dosi de la vacuna a les residències de l’Ebre, concretament a la Residència Natzaret de Móra d’Ebre. Mar Lleixà, gerent de la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre, ha aprofitat per "fer una crida per animar a vacunar-se, ja que és un acte de solidaritat i responsabilitat". Sobre la vacuna de Moderna, Lleixa ha afegit que "és molt positiu tenir una segona vacuna que ens permeti seguir avançant en la vacunació dels professionals de primera línia del territori". 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies