• Webs Municipals  

Inici Notícies La innovació, eix d’un FAME adaptat a la pandèmia

La innovació, eix d’un FAME adaptat a la pandèmia

Del 15 al 19 de novembre, el canal YouTube d’Amposta Empresa serà l’escenari de quatre xerrades i un debat final sobre innovació

publicat el 11/11/2020

La innovació serà l’eix central que vertebrarà totes les xerrades i el debat final del Fòrum Amposta Empresa d’enguany, totes online.

El #FAME2021 s’adapta així a la pandèmia i es presenta amb un format virtual amb quatre xerrades i un debat. Tot plegat començarà diumenge 15 de novembre i acabarà dijous 19. Les xerrades i el debat es podran seguir a través del canal de Youtube d’Amposta Empresa. "Tot i que no podem dur a terme un Fòrum presencial, crèiem que era interessant poder fer aquesta trobada virtual, per compartir experiències enriquidores", assenyala Pep Simó, regidor de Desenvolupament Social i Econòmic, "i mantenir una cita que en les anteriors edicions tenia lloc a l’auditori municipal amb la participació d’unes 300 persones".

Enguany la temàtica escollida ha estat la de la innovació, per tractar temes com tot allò que envolta la indústria 4.0, el món maker, la indústria i la cultura de l’oci digital i els laboratoris digitals o fab labs. Cadascun d’aquests temes protagonitzarà una de les càpsules, de 10 minuts cadascuna.

Per finalitzar el #FAME20 es programarà un debat on es posaran en comú tots aquests temes per trobar quina connexió hi ha entre tots ells, com es poden establir sinergies i com es poden impulsar nous models de negoci a partir d’aquesta interacció i les necessitats de la societat actual. En aquest debat es comptarà amb la col·laboració de 3 dones expertes en temes d’innovació i que estaran presents de forma digital: Mariola Dinarès. Periodista, emprenedora i SMM, directora del programa Popap de Catalunya Ràdio; Cecília Tham, fundadora de Makers of Barcelona (MOB), Fab Lab Cafè, MEAT Creative, Assemble.rs, i Xantal Llavina, periodista, emprenedora, directora-presentadora de "Revolució 4.0" a TV3 i Catalunya Ràdio.

Amb la voluntat de continuar creant sinergies, des d’Amposta Empresa s’anima a totes i tots aquells interessats en el món de la innovació, que facin comentaris a través del canal de Youtube o al mail empresa@amposta.cat per tal de generar debat. Des d’Amposta Empresa es respondran tots els comentaris i es posaran en contacte amb tots els usuaris.

PROGRAMACIÓ

Diumenge 15
Càpsula I. VAG, parlarem de la iniciativa del projecte Vídeo art Game amb Valentí García un dels 3 promotors

Dilluns 16
Càpsula II. cru3d - Maker amb l’experiència de Jordi Giner al capdavant de l’empresa CRU3D.

Dimarts 17
Càpsula III. Pentamatik - Indústria 4.0 amb l’experiència dels 5 socis ( Esteve, Conrad, Ferreol, Ricardo i Romàn) de Pentamatik, empresa ubicada al Polígon les Tosses

Dimecres 18
Càpsula IV. FabLab TE - Laboratoris de Fabricació Digital a càrrec del seu Director, Juan Carlos Rincón.

Dijous 19
Debat a 4 amb tots els participants de les càpsules d’Innovació #FAME20

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies