• Webs Municipals  

Inici Notícies LA POLICIA LOCAL D’AMPOSTA CONTARÀ AMB LA UNITAT CANINA MÉS IMPORTANT DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA.

LA POLICIA LOCAL D’AMPOSTA CONTARÀ AMB LA UNITAT CANINA MÉS IMPORTANT DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA.

publicat el 03/11/2020

 els propers dies acabara l’ensinistrament dels 3 cans que formen part e la unitat canina de la Policia Local d’Amposta, dos d’ells pastors alemanys i un gos que va ser cedit per l’agrupació de recollida d’animals abandonats Engrescades d’Amposta i que ha donat un molt bon resultat segons la pròpia policia.

 Segons ah informat l’inspector en cap de la policia local Josep Massana, els gossos Black , Gora i Vinyet formaran part d’aquest unitat que es converteix amb la més important de la demarcació , recordem que ni Tarragona ni Reus tenen unitat canina i a les Terres de l’Ebre sols Tortosa compta amb un gos ensinistrat. La policia local te previst incorporar un quart gos l’any vinent

Des de fa mesos que el cos policial de la capital del Montsià ve ampliant i ensinistra’n aquests cans per a reforçar la lluita contra el tràfic i consum il·legal d’estupefaents.

Recordem que des de la posada en funcionament d’aquesta unitat s’han produït detencions per tinença de substancies estupefaents detectades per aquesta unitat canina de la policia local Amposta Ràdio > Notícies > LA POLICIA LOCAL D’AMPOSTA CONTARÀ AMB LA UNITAT CANINA MÉS IMPORTANT DE LA DEMARCACIÓ DE TARRAGONA. 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies