• Webs Municipals  

Inici Notícies BAIXEN LES QUEIXES A LA DEFENSORA DE LA CIUTADANIA D’AMPOSTA RESPECTE A L’ANY PASSAT.

BAIXEN LES QUEIXES A LA DEFENSORA DE LA CIUTADANIA D’AMPOSTA RESPECTE A L’ANY PASSAT.

El 63% de les demandes dels ciutadans han estat solucionades.

publicat el 03/11/2020

En l’informe de la defensora de la ciutadania d’Amposta 2019es reflexa una baixada del 14% de les que ixes respecta a les ‘any 2018, .

La defensora Amadea Ferreres ha manifestat que el 63% de les queixes del ciutadans han estat resoltes pels diferents departaments de l’ajuntament mentre que el 37 % han quedat pendents de resolució o no son competència municipal.

Entre les principal queixes destaquen les referents a l’estat de les voreres i carres així com el conflictes veïnals la neteja i en l’actualització dels contenidors.

L’any 2018 es van rebre 100 demandes dels ciutadans-nes mentre que la 2019 s’he ah rebut 86,. En el que es porta d’enguany 2020 les principals queixes venen donades novament per la manca de manteniment de la via urbana i de les indemnitzacions que es desprenent per accidents provocats pel mal estat de les voreres així com per els problemes de la ciutadania a l’hora d’accedir al servei sanitari. Amposta Ràdio > Notícies > BAIXEN LES QUEIXES A LA DEFENSORA DE LA CIUTADANIA D’AMPOSTA RESPECTE A L’ANY PASSAT. 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies