• Webs Municipals  

Inici Notícies La Diputació de Tarragona atorga 45.000 euros per a rehabilitar tres habitatges socials del municipi

La Diputació de Tarragona atorga 45.000 euros per a rehabilitar tres habitatges socials del municipi

Serviran per avançar en la rehabilitació de tres cases als carrers Parlament, Ataülf i Orient

publicat el 29/10/2020


La Diputació de Tarragona ha atorgat a l’Ajuntament d’Amposta una subvenció de 45.000 euros per costejar part dels 50.000 euros del projecte de rehabilitació de tres habitatges socials ubicats als carrers Parlament, Ataülf i Orient. De fet, els habitatges dels carres Ataülf i Orient ja es van començar a rehabilitar l’any passat amb una subvenció que també va atorgar la Diputació de Tarragona.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, s’ha mostrat molt satisfet de l’atorgament d’aquesta subvenció ja que és una manera més d’avançar en el desenvolupament del parc d’habitatge públic del municipi. "Podem rehabilitar cases o pisos en mal estat que l’Ajuntament posa a disposició del parc d’habitatges públic", afegeix Tomàs. Actualment, a través de diferents fórmules com el conveni amb Hàbitat3, l’Agència Catalana de l’Habitatge, convenis amb entitats bancàries o habitatges públics, Amposta ja disposa d’una xarxa pública amb 149 habitatges.

La promoció d’habitatge públic és un compromís del Pla d’Acció Municipal (PAM) per al mandat 2019-2023 a través de dos actuacions: la 39, Aplicació dels articles de la Llei24/2015 per afavorir l’augment d’habitatge assequible; i la 40 Convenis amb administracions i entitats del tercer sector per continuar creixent amb l’oferta d’habitatge públic.

A més, l’accés a un habitatge digne és una prioritat de l’Ajuntament qui, a través de la regidoria de Drets Socials i Ciutadania, vetlla per aquest dret fonamental i intervé també amb mediacions amb els jutjats per evitar desnonaments. 

Amposta Ràdio > Notícies > La Diputació de Tarragona atorga 45.000 euros per a rehabilitar tres habitatges socials del municipi 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies