• Webs Municipals  

Inici Notícies Els brots de covid dels hospitals de Tortosa, Jesús i Amposta afecten 51 usuaris i professionals

Els brots de covid dels hospitals de Tortosa, Jesús i Amposta afecten 51 usuaris i professionals

Els focus en residències de gent gran registren 81 positius i un pacient del centre VIMA de la Ràpita ha mort

publicat el 29/10/2020

.- A les Terres de l’Ebre hi ha 7 brots de covid-19 actius en hospitals i residències de gent gran. A l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, el de referència al territori, hi ha dos brots: el primer afecta 6 usuaris i 12 professionals i el segon a 3 usuaris i 1 professional. A l’Hospital Comarcal d’Amposta els positius relacionats amb el brot detectat són 6 usuaris i a 2 professionals i a l’Hospital de la Sant Creu de Jesús, 16 usuaris de llarga estada i a 5 d’hemodiàlisi. Pel que fa a les residències de gent gran, el brot actiu més gran és el que afecta la residència VIMA de Sant Carlos de la Ràpita on hi ha 51 usuaris i 14 professionals contagiats i 1 malalt ha mort.
La resta de brots per covid en centres residencials s’han detectat a la llar l’Àngel, on hi ha 8 usuaris positius i 2 professionals, i a la residència l’Onada de Gandesa, amb 5 usuaris contagiats i 1 professional afectat. En aquest centre s’ha fet un cribratge als 89 residents i treballadors però encara no han arribat els resultats.

Actualment hi ha 74 malalts ingressats per covid-19 a la regió sanitària de l’Ebre: 6 a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre, 18 a l’Hospital Comarcal d’Amposta, 30 a l’Hospital de la Santa Creu, i 20 a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. També hi ha 8 pacients a l’UCI. Segueix en fase 1 el pla de contingència perquè tots els proveïdors sanitaris "funcionin com una unitat" per afrontar les necessitats assistencials. 

Amposta Ràdio > Notícies > Els brots de covid dels hospitals de Tortosa, Jesús i Amposta afecten 51 usuaris i professionals 


AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies