• Webs Municipals  

Inici Notícies Arranca el curs escolar 2020-2021 amb més de 3.200 alumnes a infantila, primària i secundària

Arranca el curs escolar 2020-2021 amb més de 3.200 alumnes a infantila, primària i secundària

El curs escolar s’inicia amb totes les mesures per garantir que l’escola siga un espai segur

publicat el 14/09/2020


Dia de nervis i il·lusió. Després de sis mesos, els més de 3.200 alumnes d’infantil, primària i secundària tornen avui a les aules dels centres d’Amposta. S’estrena el curs escolar 2020-2021, un curs atípic i marcat per les mesures de seguretat per garantir que l’escola sigui un espai segur de covid-19.

Fins a 641 alumnes estan matriculats en educació infantil, 216 dels quals a P3 i van avui per primer cop a l’escola. En educació primària s’han matriculat 1.441 alumnes i en educació secundària fins a 1.181. Avui també tornen a l’aula els i les alumnes de batxillerat i cicles formatius i inicien curs altres centres formatius de la ciutat, com la UEC, ESARDI, el Centre de Formació d’Adults i les escoles de música, entre d’altres.

La tornada a l’escola, després de sis mesos tancada, serà atípica i amb totes les mesures de seguretat per evitar contagis. Així, totes les classes estan organitzades en grups estables de convivència, els i les alumnes a partir dels sis anys hauran de portar mascareta tota l’estona, els accessos i sortides de l’escola es faran per diferents portes i de forma esglaonada per evitar aglomeracions, els patis estaran secoritzats i la sortida també es farà per torns. A més, els centres facilitaran dispensadors amb gel hidroalcohòlic per a la higiene de mans i hi haurà una desinfecció més intensiva dels espais.

L’Ajuntament d’Amposta ha col·laborat amb tots els centres educatius amb la instal·lació dels dispensadors de sabó, l’habilitació d’accessos i la intensificació de la neteja de tots els espais, especialment els de més concurrència. L’Ajuntament també ha cedit l’Oficina de Turisme perquè s’hi pugui instal·lar el CEE de l’Àngel. Ara s’està treballant amb la seva adeqüació. Amposta Ràdio > Notícies > Arranca el curs escolar 2020-2021 amb més de 3.200 alumnes a infantila, primària i secundària 
 
 
 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies