• Webs Municipals  

Inici Àudios ENTREVISTA A VICENT FIBLA SOBRE L’EUFONIC 2020

ENTREVISTA A VICENT FIBLA SOBRE L’EUFONIC 2020

Aquest dissabte al Festival Eufònic es viurà la 1era edició de ƬЯΛP👻KIDƧ, el primer concurs de joves talents del trap en català organitzat per MyNiggiris🍣 i Guillamino, amb el suport de Joventut.cat, el Festival Eufònic i Delirics.

publicat el 26/08/2020

ENTREVISTA A VICENT FIBLA SOBRE L’EUFONIC 2020

ƬЯΛP👻KIDƧ és un concurs itinerant que se cel·lebrarà a diverses ciutats catalanes durant el 2020/2021 per esdevenir  el hub de nous talents de l’urban en català.

El concurs té com a objectiu fomentar l’aparició de nous talents de l’escena urbana en català. Alguns dels noms seleccionats per protagonitzar el showcase que presenta ƬЯΛP👻KIDƧ són artistes molt joves entre 15 i 20 anys que ja han publicat però que encara no han tocat mai en directe, serà EL SEU PRIMER CONCERT!

David Its Me - Nou single "Sentits" (juliol 2020)
Jove Dry - Nou single "v2″ (agost 2020)
Lluc -Nou mixtape De x vida (juliol 2020)
Massaviu - Nou EP De festa / De tranquis (juliol-agost 2020)
+Guanyador/a (guanyador/a del 1er concurs de trap en català TRAP KIDS)

5 nous joves talents del trap en català que es presenten en directe per primer cop a la primera edició de ƬЯΛP👻KIDƧ al Festival Eufònic.

Host/presentació: Flashy Ice Cream
DJ: Guillamino

Els premis inclouen:

1-actuar el 29 d’agost a l’escenari de la primera edició de ƬЯΛP👻KIDƧ dins del Festival Eufònic a Amposta.

2-participar en un stage creatiu a l’Alberg de Coma-ruga (equipat amb estudi de gravació), juntament amb la resta d’artistes participants de ƬЯΛP👻KIDƧ amb masterclasses i workshops d’artistes, tècnics i enginyers de l’escena musical urbana catalana.

3-Delirics discogràfica de 31Fam, Pawn Gang i Flashy Ice Cream, valorarà les propostes dels participants i estudiarà la publicació d’un single del guanyador.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies