• Webs Municipals  

Inici Notícies Amposta prepara unes Festes Majors més inclusives

Amposta prepara unes Festes Majors més inclusives

L’Ajuntament d’Amposta segueix treballant en la millora de l’accessibilitat de totes les persones, aquest cop des de l’àmbit de les Festes Majors.

publicat el 23/07/2019

Perquè tothom pugui gaudir per igual de les Festes, aquest any s’ha incorporat la figura d’una persona traductora de llenguatge de signes en alguns actes, com és el cas de la presentació de pubilles o el pregó. "Fem un pas més per convertir Amposta en una ciutat inclusiva, aquest cop des de les Festes Major, per això hem inclòs aquestes mesures, que esperem que amb el temps puguem ampliar encara més per créixer com a ciutat", ha assenyalat el regidor de Festes, Ramón Bel.

A més, del divendres 9 fins al diumenge 18 d’agost, i de les 19 a les 21 hores, les atraccions funcionaran amb les llums i la música apagades, per facilitar així l’accés als infants amb alguna patologia o problemàtica de salut que els hi produeixi una sensibilitat sensorial extrema a les llums i sons de les atraccions tradicionals.

El Ple de l’Ajuntament d’Amposta aprova per unanimitat el programa de festes majors d’Amposta i el Poble Nou amb l’actuació de Melendi com a tret destacat a més activitats diverses Amposta Ràdio > Notícies > Amposta prepara unes Festes Majors més inclusives 


 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies