• Webs Municipals  

Inici Notícies EL PSC D’AMPOSTA  DENUNCIA  QUE  ÀDAM TOMÀS EXERCEIX EL PODER DE MANERA AUTORITÀRIA  AMB  LA NOVA MAJORIA.                   

EL PSC D’AMPOSTA  DENUNCIA  QUE  ÀDAM TOMÀS EXERCEIX EL PODER DE MANERA AUTORITÀRIA  AMB  LA NOVA MAJORIA.                   

publicat el 19/07/2019

ELPSC D’AMPOSTA  DENUNCIA  QUE  ÀDAM TOMÀS EXERCEIX EL PODER DE MANERA AUTORITÀRIA  AMB  LA NOVA MAJORIA.         

         

Ja portem 2 mesos des de les eleccions municipals i els primers passos d’aquest govern estan sent un menysteniment al nostre grup polític, la nova majoria absoluta l’està utilitzant per fer-se l’amo de l’ajuntament. El nou mandat d’Adam Tomàs té des del primer minut una actitud de supèrbia cap a l’oposició sense precedents al nostre ajuntament, ja que fa i desfà al seu caprici. Per a l’alcalde el concepte de majoria absolut és sinònim d’exclusió.

Encara no hem fet cap ple ordinari, la qual cosa  impedeix el legitim control i fiscalització al que tenim dret com a representants legítims  de la ciutadania.

El Reglament Orgànic Municipal (ROM), l’està modificant sense consens marcant les regles del joc a la seva mida, sent una mordassa  per limitar els drets dels regidors de l’oposició. Fins i tot,  ja no tenim la possibilitat de sol·licitar la convocatòria d’un ple en cas de produir-se irregularitats per part de l’equip del govern municipal.

Respecte a les retransmissions del ple per la televisió, l’Alcalde diu que es poden veure en streaming a les xarxes socials i per tant no es necessari que es retransmetin per TV. El Sr. Adam no s’ha parat a pensar que a la nostra ciutat hi ha més de 5000 ciutadans majors de 60 anys i que en la seva immensa majoria no disposen d’un dispositiu digital.  Li volem dir a l’alcalde  que cada ple que no es retransmet per la TV és un acte de discriminació generacional, perquè quan es governa s’ha de pensar en tota la ciutadania d’Amposta.

Sempre hem defensat que els servidors públics, tant els que estan al govern com els de l’oposició, han de percebre una remuneració econòmica justa i d’acord a la responsabilitat del càrrec que  ocupen. Ara bé, fruit de la nova "supermajoria absoluta" que té, l’alcalde ha obert un nou escenari que és el d’obstaculitzar-nos el poder fer la tasca d’oposició.

Així mateix volem dir que es fals que l’estalvi econòmic dels polítics es produirà en els membres de l’equip de govern, perquè mentre que ell considera oportú pujar el sou del membres del govern d’acord amb l’IPC acumulat de 4 anys 3108€/mensuals la qual cosa suposa un 10% més de despesa per a l’ajuntament, als portaveus de l’oposició ens baixa un 28% la quantitat econòmica que percebíem, passant de 1.311€ /mensuals bruts  a 1.027€, un fet inaudit que mai havia passat a l’ajuntament d’Amposta en una clara actitud de revenja perquè diu que  l’oposició  cobrem massa, sense valorar el treball que hem fet. No té un mínim de respecte pel treball que fem l’oposició.

En aquest sistema nou de topalls que estableix l’alcalde, el que pretén és beneficiar l’absentisme  dintre el mateix  equip de govern, on la majoria treballen en una altra administració i en venir a una sola comissió cada  mes, cobraran el mateix que si assisteixen a totes. Cosa que no farem el PSC perquè hem de fiscalitzar i controlar l’acció de govern. Per això no fallarem a cap comissió encara que no les cobrem. Amposta Ràdio > Notícies > EL PSC D’AMPOSTA  DENUNCIA  QUE  ÀDAM TOMÀS EXERCEIX EL PODER DE MANERA AUTORITÀRIA  AMB  LA NOVA MAJORIA.                    

 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies