• Webs Municipals  

Inici Notícies L’ALCALDE D’AMPOSTA  VICEPRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA.  

L’ALCALDE D’AMPOSTA  VICEPRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA.  

Adam Tomàs ha assegurat que el pes ebrenc a la Diputació és important i ha de servir per  buscar un reequilibri territorial i també dels recursos de la Diputació.

publicat el 18/07/2019

L’ALCALDE D’AMPOSTA  VICE-PRESISDENT DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA.

 

Tot i que  el seu nom havia estat present a les llistes per a optar a la presidència de la Diputació de Tarragona, finalment Adam Tomàs ocuparà la 3era vicepresidència del organisme provincial.

Adam Tomàs creu que la seva feina a la Diputació ocupant aquesta vicepresidència es treballar per un repartiment més equitatiu de les inversions de la Diputació al territori essent necessària la millora de les aportacions a les Terres en comparació amb les que es fan a la resta de la demarcació.

Adam Tomàs ha assegurat que el pes ebrenc a la Diputació és important i ha de servir per  buscar un reequilibri territorial i també dels recursos de la Diputació.

Recordar que a més de l’alcalde d’Amposta ,ocuparà també una vicepresidència de la Diputació l’alcalde de Deltebre de JX Cat Lluis Soler, i també hi seran presents Francesc Barbero alcalde Flix d’ERC ,  Enric Adell alcalde de Paüls d’ERC i Castor Gonell alcalde de Sant Jaume del PSC.

La presidència serà exercida per Noemí Llauradó membre d’ERC de Reus Amposta Ràdio > Notícies > L’ALCALDE D’AMPOSTA  VICEPRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA.    

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies