• Webs Municipals  

Inici Notícies Polèmica per la racionalització dels servei de transport sanitari al CAP d’Amposta

Polèmica per la racionalització dels servei de transport sanitari al CAP d’Amposta

publicat el 11/06/2019

Malestar entre els usuaris dels transport sanitari de la ciutat d’Amposta desprès que el nou director del CAP hagi decidit aplicar la normativa de ICS (Institut català de Salut) del 2017 de racionalitzar el servei de transport en taxi de les persones que habitualment necessitaven trasllat al centres hospitalaris per a revisions o visites.

 Segons la nova normativa son el metges especialistes qui decidiran la necessitat d’utilitzar aquets trasllats que majoritàriament es faran en ambulància .

Alguns ciutadans que utilitzaven aquest sistema es mostren molestos tant per la decisió com per la afectació al sector del taxi.

  Per la seva banda des de el centre d’assistència primària d’Amposta i a traves de la portantveu dels treballadors del centre  s’ha volgut aclarir que el transport es continuarà realitzant en els casos necessaris , però que es racionalitzaran un creí del que se’n feia un abús i que paguem tots els ciutadans.

 L’alcalde d’Amposta que ha rebut també noticies d’aquest malestar entre els usuaris de la sanitat ha manifestat que aquets dijous es reunirà en la responsable de Salud a les terres de l’Ebre Mar Lleixa per parlar sobre quest tema. Amposta Ràdio > Notícies > Polèmica per la racionalització dels servei de transport sanitari al CAP d’Amposta 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies