• Webs Municipals  

Inici Notícies ESQUERRA D’AMPOSTA- ESQUERRA REPUBLICANA ARRASSA A LA CAPITAL DEL  MONTSIÀ.

ESQUERRA D’AMPOSTA- ESQUERRA REPUBLICANA ARRASSA A LA CAPITAL DEL  MONTSIÀ.

Amb 16 regidors aconsegueix una xifra de vots i representants única en la història de la democràcia a la ciutat

publicat el 27/05/2019

Victoria incontestable i històrica de EA-ERC a Amposta  Adam Tomàs revalida l’alcaldia amb un total de 16 regidors, 5 més que l’anterior mandat on també va gaudir de majoria  absoluta . Aquesta és una victòria històrica dels republicans a la ciutat d’Amposta,  aconseguint 16 dels 21 regidors que corresponen a la capital del  Montsià , una amplíssima victòria que sorprenia al propi  cap de llista que assegurava que exercirà amb humilitat i que és el premi a la feina feta en el darrer mandat i que ha suposat que 60% dels 9. 916 ampostins i ampostines que va acudir a les urnes de un cens de  14.520 els donessin la seva confiança aconseguint 6.192 vots.

 

La ara més trsita estava al la seu de Junts per Amposta, els post- convergents passen de 7 regidors a solament 1 el PSC es queda amb els dos que ja tenia i Som Amposta una formació independent encapçalada per German Ciscar aconsegueix ser la segona força amb 2 regidors. Finalment Ciutadans no aconsegueix entrar a l’ajuntament per 100 vots Poden i Demòcrates tampoc aconsegueixen un seient al ple de l’Ajuntament d’Amposta.

EA-ERC aconsegueix la xifra història de 6.103  vots, Som Amposta 1077, PSC 860, Junts per Amposta 755, Ciutadans 410, Podem 262 i Demòcrates 252. Es van comptabilitzar també 104 vots en blanc i 86 de nuls. En les 32 taules als diferents col·legis electorals de la ciutat Amposta Ràdio > Notícies > ESQUERRA D’AMPOSTA- ESQUERRA REPUBLICANA ARRASSA A LA CAPITAL DEL  MONTSIÀ.

 

 

 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies