• Webs Municipals  

Inici Notícies Policia Local d’Amposta Resultat del dispositiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra dut a terme la inspecció de dos locals d’oci nocturn a la localitat d’Amposta.

Policia Local d’Amposta Resultat del dispositiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra dut a terme la inspecció de dos locals d’oci nocturn a la localitat d’Amposta.

publicat el 18/03/2019

Policia Local d’Amposta Resultat del dispositiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra dut a terme la inspecció de dos locals d’oci nocturn a la localitat d’Amposta.

 

Al primer local es va detindre a la cambrera per un delicte contra la Salut Pública, ja que se li van intervenir 7 dosis de Cocaïna preparades per a la seva distribució i 275€ en efectiu. A més, es van realitzar 8 comisos de Cocaïna a diversos clients que es trobaven al local, en total 17 persones identificades. A un d’aquests també se’l denunciar per tinença d’una arma prohibida.Policia Local ha realitzat 7 denúncies administratives referents a manca de documentació i mesures de seguretat del local. En el segon local també es van identificar a 17 persones, es va denunciar a una persona per tinença de substàncies estupefaents, concretament Cocaïna, i s’han realitzat 7 denúncies més per infraccions administratives referents a manca de documentació i mesures de seguretat del local. L’operatiu policial s’emmarca en la lluita contra el consum i tràfic de drogues que la Policia Local d’Amposta i el cos dels Mossos d’Esquadra estem realitzant conjuntament a la nostra ciutat.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies