• Webs Municipals  

Inici Notícies El Museu de les Terres de l’Ebre oferirà serveis a tots els equipaments patrimonials d’aquest territori

El Museu de les Terres de l’Ebre oferirà serveis a tots els equipaments patrimonials d’aquest territori

Es preveu que properament hi hagi fins a sis projectes de la mateixa tipologia en funcionament a Catalunya

publicat el 28/02/2019


.- El Museu de les Terres de l’Ebre exercirà de Museu de Suport Territorial, qualificació que, segons el Departament de Cultura, li permetrà donar suport a una vintena d’equipaments patrimonials bàsics d’aquesta zona del país. Entre d’altres oferirà assessorament, intercanvi d’informació, préstec d’infraestructures i utillatge, representació en plataformes, fòrums o debats, o dipòsit de materials arqueològics. El nombre de beneficiaris potencials del programa són quinze equipaments, en la línia de serveis genèrics i actuacions mancomunades, i set en la línia de serveis extraordinaris i desenvolupament de projectes museístics.
Des del Departament de Cultura s’indica que el Museu de les Terres de l’Ebre, des de la seva inauguració el 1984 com a Museu Comarcal del Montsià, ha estat una entitat "activa, oberta i dinàmica" en l’àmbit de la gestió patrimonial de les Terres de l’Ebre i el servei a les administracions, entitats i usuaris en general. 

L’any 2010, la designació del Museu com a Servei d’Atenció als Museus (SAM) del Departament de Cultura va possibilitar la consolidació del servei a favor d’altres museus i administracions, per donar suport als museus i equipaments patrimonials de les Terres de l’Ebre i millorar-ne la gestió i les prestacions.

Durant els pròxims anys està previst que hi hagi fins a sis projectes de Museu de Suport Territorial en funcionament a Catalunya. Amposta Ràdio > Notícies > El Museu de les Terres de l’Ebre oferirà serveis a tots els equipaments patrimonials d’aquest territori 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies