• Webs Municipals  

Inici Notícies L’economista Gay de Lièbana aconsella als citricultors sortir de la zona de confort.

L’economista Gay de Lièbana aconsella als citricultors sortir de la zona de confort.

Jose Mª Gay de Lièbana ,mediàtic professor d’economia va realitzar una interessant conferència a l’Auditori de la Unió Filharmonica

publicat el 24/01/2019


 En una conferencia a l’auditori de la Fila d’Amposta  organitzada per AECE l’economista Josep Mª Gay de Liebana va fer un repàs a la situació econòmica mundial i als reptes de futur que passen inexorablement per la investigació la robotització i el desplegament de les noves tecnologies en tots els àmbits.

 Pel que fa al sector primari  i a la crisi dels cítric Liebana en declaracions Amposta Ràdio va recomanar sortir de la zona de confort i tenir imaginació per obrir nous mercats utilitzant les xarxes i la distribució personalitzada.

 Gay de Lièbana va donar una visió real del 2019, des de la desaceleración, el creixement dels països emergents, la despesa en I+D dels estats membres de la UE, radiografía de les grans potències empresarials com APPLE, AMAZON i MICROSOFT i la força amb que avança el mercat xinès. Quina és la situació real de la nostra economia i les seves perspectives.

  Un didàctic i empàtic Gay de Liébana, va exclamar el que ens vindrà en un espai a curt-mig termini i, que “l’empresa s’ha de reinventar cada dia, el món no s’atura”.

 A la conferencia hi van asistir més de 380 persones i fou presidida per l’Alclde d’Amposta Adam Tomàs, la Presidenta de la AECE Mª José Fernandez i per el subdelegat del govern a Tarragona Joan Sabaté  Amposta Ràdio > Notícies > L’economista Gay de Lièbana aconsella als citricultors sortir de la zona de confort. 

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies