• Webs Municipals  

Inici Notícies EL PSC D’AMPOSTA DEMANA A L’AJUNTAMENT DOTAR D’UN NOU SERVEI MUNICIPAL GRATUÏT DE DENTISTA I PODÒLEG PER A LA GENT GRAN A L’HOSPITAL COMARCAL D’AMPOSTA.

EL PSC D’AMPOSTA DEMANA A L’AJUNTAMENT DOTAR D’UN NOU SERVEI MUNICIPAL GRATUÏT DE DENTISTA I PODÒLEG PER A LA GENT GRAN A L’HOSPITAL COMARCAL D’AMPOSTA.

Segons ha explicat el portaveu socialista ” A Amposta més del 60% de la gent gran no ha visitat el Podòleg i el dentista durant l’últim any, degut a que no tenen recursos econòmics suficients per poder-se pagar la visita i aquestes especialitats estan fora de la cartera de serveis de la sanitat públ

publicat el 23/01/2019


Desprès de quatre anys del govern d’Adam Tomàs ha quedat demostrat que la gestió de l’Hospital Comarcal d’Amposta li va gran. No s’ha produït cap salt qualitatiu ni cap millora en el servei, tot i que ara està gestionat al 100% per l’Ajuntament.

Tenim un hospital infrautilitzat, així ens trobem que per ser visitat per l’especialista els temps d’espera cada vegada és més gran i les citacions per intervencions quirúrgiques cada cop s’allarguen més. Per altra banda, el servei d’urgències queda col·lapsat per la falta de personal sanitari, arribant en molts casos a més de 3 hores d’espera per ser visitat, fins al punt que la gent marxa directament a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Davant de tota aquesta situació, li exigim a Adam Tomàs que es posi a treballar pel bon funcionament i prestigi de l’Hospital d’Amposta i oferir a la població més serveis sanitaris públics.

El portaveu del PSC a l’Ajuntament d’Amposta, Francesc Miró, ha explicat aquest dimarts  que el grup socialista presentarà una moció per demanar al consistori que doni suport a l’activació del servei municipal gratuït de dentista i podòleg a l’hospital Comarcal d’Amposta,  adreçat en un principi a la gent gran de la ciutat els quals  tenen més problemes de salut bucodental i podologia que la resta de la població.

Segons ha explicat el portaveu socialista ” A Amposta més del 60% de la gent gran no ha visitat el Podòleg i el dentista durant l’últim any, degut a que no tenen recursos econòmics suficients per poder-se pagar la visita i aquestes especialitats estan fora de la cartera de serveis de la sanitat pública"

En l’actualitat el sistema sanitari públic no ofereix aquest servei de podologia, llevat dels diabètics, i en odontologia només cobreix revisions i extraccions de peces en aquest grup de població.

Així, segons explica el portaveu socialista,  des de les institucions públiques hem de facilitar l’accés a aquestes prestacions sanitàries que garanteixin una bona salut, evitant les desigualtats en funció del nivell de renda i també la despesa social.

“Des del grup socialista demanem que a l’Hospital Comarcal es posin en marxa els serveis municipals gratuïts d’odontologia i podologia que estan exclosos en el sistema sanitari públic i que representen un fort impacte en el benestar individual de les persones. Des d’un principi, aquests serveis públics aniran adreçats a la gent gran que no tenen recursos econòmics suficients per poder-se pagar la visita degut a les pensions baixes. Hem d’utilitzar tots els instruments al nostre abast per garantir el màxim de qualitat de vida de la gent gran, ha argumentat Francesc Miró. Amposta Ràdio > Notícies > EL PSC  D’AMPOSTA   DEMANA  A   L’AJUNTAMENT DOTAR D’UN NOU SERVEI MUNICIPAL GRATUÏT DE DENTISTA I PODÒLEG PER A LA GENT GRAN A L’HOSPITAL COMARCAL D’AMPOSTA.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies