• Webs Municipals  

Inici Notícies L’ampostí Antoni Espanya, nou cap provincial de Costes a Tarragona

L’ampostí Antoni Espanya, nou cap provincial de Costes a Tarragona

El biòleg, que va ser director territorial del Departament d’Agricultura, vol tancar un acord amb els agents del territori per fer front als problemes de la costa del Delta

publicat el 08/11/2018


 L’ampostí Antoni Espanya ha estat nomenat nou cap provincial de Costes a Tarragona del Ministeri per a la Transició Ecològica. Biòleg de formació i exregidor socialista de l’Ajuntament d’Amposta, de 2004 a 2011 va ser director territorial del Departament d’Agricultura. En declaracions a l’ACN, ha manifestat el seu compromís per intentar assolir un acord amb el "màxim consens" dels agents del territori per "donar resposta" als problemes que pateix el litoral del delta de l’Ebre, molt castigada per la regressió i la subsidència, fruit de la manca d’aportacions de sediments fluvials i amb l’amenaça cada cop més pròxima de l’increment del nivell del mar pel canvi climàtic.

"Intentaré arribar al màxim consens, que no serà absolut, amb totes les entitats afectades i que això tingui traducció en pròxims pressupostos de l’Estat. Espero que el poc o molt que pugui estar en el càrrec que, com a mínim, es noti en aquest àmbit territorial que s’ha plantejat un pla a mitjà termini per donar-hi resposta", ha declarat el nou cap de Costes, que va prendre possessió del càrrec dilluns i aquest dimecres al matí ha mantingut una reunió de treball amb el subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté.

Funcionari del grup A de la Generalitat des de 1988, coneix profundament el delta de l’Ebre, on fins l’any 2003 va ser responsable d’ús públic del parc natural. Durant els últims anys s’ha encarregat de dirigir la Reserva de Caça de l’Encanyissada i Zones de Caça Controlada de l’illa de Buda, la badia del Fangar i el Garxal al mateix departament. 

Segons ha avançat, la seva voluntat és poder atendre de forma més "personalitzada" els assumptes relatius a les Terres de l’Ebre. "Vull establir dos dies de la setmana la gestió des del territori perquè la gent no s’hagi de desplaçar a Tarragona i facilitar, així, la interlocució del Ministeri amb els municipis de les Terres de l’Ebre", ha tancat. Espanya substitueix en el càrrec a Alfonso Forns.
 Amposta Ràdio > Notícies > L’ampostí Antoni Espanya, nou cap provincial de Costes a Tarragona 

·  

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies