• Webs Municipals  

Inici Notícies La Policia Local d’Amposta porta a cap una Campanya Coordinada de Seguretat passiva.

La Policia Local d’Amposta porta a cap una Campanya Coordinada de Seguretat passiva.

gons el cap de la policia local ha Amposta s’han detectat un important nombre de conductors que no utilitzen aquetes mesures de seguretat , la majoria utilitzen cotxes antics que encara no disposen de sistemes d’avis com el que et recorda que no portes el cinturó de seguretat cordat mitjançant .

publicat el 03/10/2018

La Policia Local d’Amposta porta a cap una Campanya Coordinada de Seguretat passiva.

 

 L’ús del cinturó de seguretat, el casc i els Sistemes de Retenció Infantil (SRI), suposen un factor de risc que es pot evitar. Les dades  evidencien que encara cal treballar per eliminar aquest factor de risc.   Segons dades de la DGT, pel que fa a l’ús d’accessoris de seguretat, es pot extreure la següent informació: - El 24% dels conductors i passatgers morts en turismes i furgonetes al 2017 no portaven posat el cinturó de seguretat en el moment de l’accident. Augmenta en 26 el nombre de morts que no feien ús d’aquest dispositiu de seguretat en aquests vehicles passant dels 149 el 2016 als 175 l’any passat. - Dels 240 morts en motocicleta, 2 no utilitzaven casc. En el cas dels ciclistes, dels 44 morts, 8 no el portaven, malgrat ser obligatori en vies interurbanes. - Dels 16 nens fins a 12 anys morts en turisme o furgoneta, 4 no utilitzava cap accessori de seguretat en el moment de l’accident  Segons el cap de la policia local ha Amposta s’han detectat un important nombre de conductors que no utilitzen aquetes mesures de seguretat , la majoria utilitzen cotxes antics que encara no disposen de sistemes d’avis com el que et recorda que no portes el cinturó de seguretat cordat mitjançant .Amposta Ràdio > Notícies > La Policia Local d’Amposta porta a cap una Campanya Coordinada de Seguretat passiva.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies