La XXIV Festa de la Carxofa torna a batre rècords de participació
a Amposta omplint el Pavelló Firal 1 d’octubre, el diumenge 24 de febrer. Milers de
persones van acudir a la celebració, on es van repartir prop de 8.000 tastos entre els
que van preparar als restaurants i la degustació popular de l’Ajuntament. En aquesta
edició hi van participar un total de 5 restaurants i una pastisseria, que van servir
degustacions com una crep de carxofa, ceba, botifarra esparracada i ou ferrat; carxofes
amb caragols; paté choux de carxofes o arròs amb galeres i carxofa, entre d’altres.
D’altra banda, coincidint amb l’organització de la Festa de la Carxofa van acudir a
Amposta prop de 300 caravanes -més de 500 persones- a la zona habilitada per
l’Ajuntament per a l’ocasió. La resta d’activitats, com el Mercat de productes de les
Terres de l’Ebre o el passeig pel riu amb Lo Sirgador i la fira Fora Stock també van tenir
molt bona acollida.
XVI Jornades Gastronòmiques de la Carxofa
Fins al 24 de març encara es poden degustar a cinc restaurants del municipi els plats de
les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa. Seran del 24 de febrer al 24 de març, i es
podran degustar diferents menús que oscil·len entre els 25 i els 30 euros.