Els establiments de les Terres de l’Ebre continuen apostant per la dieta mediterrània, i ja n’hi en 11 municipis de les Terres de l’Ebre
publicat el 16/10/2017
·
El Restaurant Llansola 1921 de Sant Carles de la Ràpita, el Restaurant de l’Hotel Algadir del Poble Nou del Delta i el Restaurant Ca la Nuri de Deltebre han revalidat l’acreditació Amed que els confirma com a impulsors de la dieta mediterrània a les Terres de l’Ebre.
L’acreditació AMEDés un projecte liderat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), que compta amb la col·laboració dels ajuntaments, consells comarcals i gremis de restauració, que identifica i acredita els establiments que ofereixen opcions d’alimentació mediterrània i d’oci actiu per als seus usuaris, a més de disposar d’unes correctes condicions higienicosanitàries.
Així a partir d’una revisió dels menús i una adaptació als criteris proposats, es garanteix una oferta gastronòmica basada en l’ús de l’oli d’oliva, l’abundància de verdures, hortalisses i llegums, fruita fresca, peixos i carns magres i la inclusió de productes integrals.
Actualment, a les Terres de l’Ebre hi ha acreditats establiments en 11 municipis, que poden oferir menús mediterranis a més de 1.500 comensals diaris entre restaurants, menjadors laborals i albergs juvenils.
En
concret, s’han acreditat AMED més de 550 establiments en 140 municipis amb
capacitat per oferir alimentació mediterrània a més de 87.000 comensals a tot
Catalunya. Per més informació sobre l’acreditació AMED podeu consultar el web www.amed.cat.
AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies