El dissabte 25 de febrer, al pavelló firal, tindrà lloc la XXII Festa de la Carxofa Amposta,
Des el 16 de febrer i fins el 19 de març, 11 restaurants d’Amposta i el
Poble Nou i una pastisseria participen en les XIV Jornades Gastronòmiques de la
Carxofa d’Amposta, que s’han presentat aquest dijous al matí al Mercat Municipal
d’Amposta. Ho fan amb propostes culinàries que van dels 10 euros als 33 euros i
on es poden degustar plats com lasanya de carxofa, risotto amb carxofa confitada i
scamorza o eriçó de mar amb crema de carxofa i codium.
A més de les jornades gastronòmiques, el dia 25 de febrer al pavelló firal
tindrà lloc la XXII Festa de la Carxofa i II Mercat de Productes de les Terres de l’Ebre
– KM0. En aquest cas, els restaurants i la pastisseria serviran 16 tastos diferents,
que se sumaran al tast popular que ofereix l’Ajuntament d’Amposta amb carxofa i
carn rostida. A partir de les 10 del matí s’iniciarà la venda de tiquets, amb un preu
de 2 euros els tastos dels restaurants i de tres euros el tast popular. A les 11 del
matí s’iniciarà el repartiment de les degustacions. Quant al Mercat de Productes de
les Terres de l’Ebre, hi haurà fins a 17 parades. Durant el dia també hi haurà tast
de vins, degustació de cervesa, un circuit de bici-cars per als més menuts i actuació
de la Xaranga Suc d’Anguila. A més a més, també s’han programat jornades de
portes obertes al Museu Terres de l’Ebre i al Centre d’Informació de la Casa de
Fusta (amb entrada gratuïta) i la visita guiada gratuïta al Molí ’lo nostre arrós’