Inici Vídeos De xiclets d’oli d’oliva al filet ibèric: cuina i bogeria amb Gerard Fabregat i Jordi Galo
publicat el 28/05/2025
🍽️ La Cuina més boja amb el xef Gerard Fabregat i Jordi Galo!
🎙️🔥 Avui a @ampostaradio, Gerard i Jordi han anat molt més enllà de les cassoles i els fogons… han xerrat de TOT! 🛑 Alertes alimentàries a Europa: Han crescut un 8%, però tranquil·litat! És símptoma de més control, no més risc. 🌾 Pesticides als aliments: Segons l’EFSA, el risc per al consumidor és baix… però compte amb els efectes acumulatius i els productes importats! 🍬 Oligum, el xiclet amb oli d’oliva verge extra: Innovació o una idea massa boja? Gerard i Jordi ho debaten entre riures i escepticisme! 🍊 Recepta estrella: Filet de porc ibèric amb reducció de taronja, fonoll confitat i crema de kéfir. Un plat elegant per conquerir paladars! 🎙️ Un programa ple d’humor, cuina, curiositats… i algun que altre off topic marca de la casa!
#LaCuinaEnConstrucció #GerardFabregat #JordiGalo #AmpostaRàdio #CuinaAmbHumor #AlertesAlimentàries #Oligum #ReceptesAmbEstil #EbreEnPodcast #MenjarAmbCap #DebatsIReceptes
AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies