• Webs Municipals  

Inici Vídeos Xafardeig i Diversió: Festes Remember, Crítiques, Enfados i ’Como una Ola’!

Xafardeig i Diversió: Festes Remember, Crítiques, Enfados i ’Como una Ola’!

publicat el 11/06/2024

Xafardeig i Diversió: Festes Remember, Crítiques, Enfados i ’Como una Ola’!

### La Xafarderia - 11 de juny de 2024

Avui a La Xafarderia hem tingut un programa ple d’emocions i diversió! Assun i Maria Carmen han estat més xafarderes que mai, parlant de tot i més. Aquí teniu un resum del que ha passat:

**🎉 Festes Remember**
Hem començat parlant de les festes Remember que estan causant furor! Assun i Maria Carmen han recordat les millors nits de festa dels anys 80 i 90, compartint anècdotes divertides i moments inoblidables.

**👗 Crítiques a les famoses**
Com no podia faltar, les nostres xafarderes han fet una repassada a les últimes aparicions de les famoses. Han comentat els millors i pitjors vestits de les catifes vermelles i no s’han estalviat cap crítica!

**😠 Enfadades i reconciliació**
En un moment del programa, les coses s’han escalfat una mica i Assun i Maria Carmen s’han enfadat. Però com sempre, l’amistat ha prevalgut i han acabat fent les paus amb una gran abraçada.

**🎤 Cantant "Como una Ola" de Rocío Jurado**
Per acabar el programa amb bon rotllo, han agafat el micro i han fet una versió improvisada de "Como una Ola" de Rocío Jurado. Un moment que ens ha fet riure i emocionar a tots!

---

No us perdeu aquest episodi ple de xafardeig, emocions i rialles. Us assegurem que no parareu de riure!

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies