• Webs Municipals  

Inici Vídeos Del Sòl a la Taula: Passió per la Cuina amb Gerard Fabregat

Del Sòl a la Taula: Passió per la Cuina amb Gerard Fabregat

publicat el 07/03/2024

Del Sòl a la Taula: Passió per la Cuina amb Gerard Fabregat

🍲🌿 "Del Sòl a la Taula: Passió per la Cuina amb Gerard Fabregat" #CocinaConGerard #PassióAgrícola 🥦

En l’última edició de la nostra secció de cuina a #AmpostaRàdio, Gerard Fabregat ens ha portat a un viatge gastronòmic que va des de la terra fins al plat. Avui hem abordat temes tan essencials com la falta de magnesi en els nostres sòls, un factor clau que afecta directament la salut dels nostres cultius i, per extensió, la nostra alimentació.

🚜💪 També hem retut homenatge a la lluita incansable dels nostres agricultors, veritables herois que treballen dia rere dia per oferir-nos els millors productes del camp. La seva dedicació i esforç són fonamentals per mantenir viva la qualitat i la tradició de la nostra gastronomia.

🍳🌪️ I per als amants de la cuina moderna, hem explorat les infinites possibilitats que ofereix la Air Fryer, des de snacks saludables fins a plats complexos, tot reduint l’ús d’oli i mantenint el sabor intacte.

🎼🍴 Com a plat estrella, Gerard ens ha sorprès amb una recepta exquisida: una Simfonia d’Alcachofes sobre un Mirall de Hummus. Una combinació perfecta que ens convida a redescobrir aquests humils ingredients des d’una perspectiva nova i sofisticada.

Acompanya’ns en aquesta aventura culinària i deixa’t inspirar per la passió de Gerard per la cuina, l’agricultura i la innovació. La cuina és més que aliment, és història, cultura i amor per la terra.

#SimfoniaDAlcachofes #Hummus #InnovacióCulinària #Agricultura #Salut #Gastronomia

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies