publicat el 10/04/2025
Avui a Menja’t la Vida, la nostra psiconutricionista Sandra Navó respon a una pregunta molt recurrent: "Per què em fa mandra fer menjar elaborat?"
Sandra ens explica que, en molts casos, optar per preparacions senzilles pot ser una reacció natural a la sobrecàrrega de feina i a la pressa de la vida diària.
Estalviar temps i energia: La complexitat a la cuina pot resultar aclaparadora quan volem gaudir d’un menjar ràpid i senzill.
Mantenir l’equilibri: Preparar plats elaborats pot requerir una inversió d’energia que, a vegades, no ens permet dedicar recursos a altres àmbits de la nostra vida.
Creativitat amb senzillesa: Sandra ens anima a trobar el plaer en la cuina simple, on la qualitat dels ingredients i la passió per menjar bé són el veritable secret per tenir una dieta equilibrada i plena de gust.
Una bona cuina no sempre ha de ser complicada: menjar bé és gaudir del sabor de la vida amb autenticitat!
https://youtu.be/pJ11FLa5z30
#MenjaTLaVida #SandraNavó #CuinaSenzilla #EquilibriAlimentari #AmpostaRàdio #VidaSana #HorariDelCor
AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies