• Webs Municipals  

Inici Notícies Prop d’un miler de xiquetes i xiquets gaudeixen del Saló de Pasqua d’Amposta

Prop d’un miler de xiquetes i xiquets gaudeixen del Saló de Pasqua d’Amposta

S’han venut més de 1.000 entrades en els tres dies d’activitat, del 25 al 27 de març

publicat el 02/04/2024

Prop d’un miler de xiquetes i xiquets gaudeixen del Saló de Pasqua d’Amposta


El 34è Saló de Pasqua tanca les portes amb prop d’un miler de participants. Els infants i adolescents d’Amposta van poder gaudir de tres dies d’activitats, del 25 al 27 de març, a les pistes blaves, que es van dividir en una desena d’espais amb múltiples activitats. En concret, en aquesta edició s’han venut 1.166 entrades, destacant especialment el dimarts i dimecres, amb més de 400 xiquetes i xiquets cada dia.

Amb la col·laboració d’entitats culturals i esportives, s’han dut a terme activitats per a totes les edats: tallers de pinta cares o de camisetes, un espai de cuina, per aprendre a fer castells o jugar a escacs o per practicar esport, a més d’una zona d’aventura, inflables i treballs manuals sobre sostenibilitat. Com a novetat, aquest any també hi havia una zona de jocs i sorral per a infants de 0 a 3 anys, un espai de lactància i jocs gegants al centre del recinte. Alhora, cada dia es va programar una activitat especial, des de màgia a un contacontes amb la Unitat Canina de la Policia Local i una xocolatada.

Paral·lelament, i amb la voluntat que tothom pogués gaudir del Saló, durant el matí i a la tarda es podia gaudir d’una franja tranquil·la sense música.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies