• Webs Municipals  

Inici Notícies El ple aprova per unanimitat els programes taurins de festes del Grau, Festes Majors i Festes del Poble Nou

El ple aprova per unanimitat els programes taurins de festes del Grau, Festes Majors i Festes del Poble Nou

També ha aprovat també la instrucció perquè Amsermu faci la neteja de la platja aquest estiu

publicat el 17/06/2024

El ple aprova per unanimitat els programes taurins de festes del Grau, Festes Majors i Festes del Poble Nou

 

El ple extraordinari celebrat aquest divendres 14 de juny a les 11 hores ha aprovat els programes d’actes taurins d’aquest estiu. Tots els grups municipals en representació al plenari han donat suport a la proposta. Així, el ple ha aprovat el bou capllaçat de les Festes del Grau el 13 de juliol; els actes taurins de les Festes del Poble Nou, del 2 al 4 d’agost i els actes taurins de les Festes Majors, del 10 al 19 d’agost. 

La proposta aprovada contempla prop d’una quarentena d’actes taurins entre bous capllaçats (1 al Grau, 1 al Poble Nou i 4 a Amposta), bous embolats (2 al Poble Nou i 14 a Amposta), desencaixonades (9 a Amposta), tardes de bous a la plaça (3 al Poble nou i 6 a Amposta) i bous al carrer als migdies (6 a Amposta). El programa segueix l’estructura dels darrers anys. 

El ple també ha aprovat, en aquest cas amb el vot a favor d’Esquerra d’Amposta, l’abstenció de Som Amposta i el vot en contra de Junts per Amposta, de les instruccions perquè l’empresa pública Amsermu presti el servei de neteja de la platja aquesta temporada estiuenca.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies