• Webs Municipals  

Inici Vídeos Pensar Globalment, Actuar Localment: Inspiració amb Jesús Ferré

Pensar Globalment, Actuar Localment: Inspiració amb Jesús Ferré

publicat el 11/06/2024

Pensar Globalment, Actuar Localment: Inspiració amb Jesús Ferré

Avui a la secció de Misteriosament Feliç, Jesús Ferré ens porta una reflexió inspiradora sobre la importància de pensar globalment i actuar localment.

🌍 Pensa Globalment, Actua Localment Jesús ens parla de com les grans idees poden tenir un impacte significatiu quan les apliquem en la nostra comunitat. Ens convida a reflexionar sobre com podem contribuir a un món millor començant per fer petits canvis en el nostre entorn més proper.

💡 Les Idees que Canvien el Món Durant el programa, Jesús ens compartirà exemples inspiradors de persones i comunitats que han aconseguit grans coses amb accions locals. Des de projectes de sostenibilitat fins a iniciatives culturals, veurem com les idees poden transformar la realitat que ens envolta.

🌱 La Força de les Accions Locals Jesús també ens parlarà de la importància de ser conscients de l’impacte de les nostres accions diàries. Des de reciclar fins a donar suport als comerços locals, totes les nostres accions poden sumar per fer del món un lloc millor.

🔄 Començar des d’Aquí i Ara Finalment, Jesús ens encoratjarà a prendre iniciatives en les nostres pròpies vides. Ens recorda que no cal esperar a tenir grans recursos o poder per fer la diferència. Petits passos poden portar a grans canvis, i el moment per començar és ara.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies