• Webs Municipals  

Inici Notícies Oberta la convocatòria als Premis Remsa Memorial d’Innovació en Economia Circular i Ecodisseny Terres de l’Ebre

Oberta la convocatòria als Premis Remsa Memorial d’Innovació en Economia Circular i Ecodisseny Terres de l’Ebre

Els projectes es poden presentar fins el 29 de setembre

publicat el 21/06/2023

Oberta la convocatòria als Premis Remsa Memorial d’Innovació en Economia Circular i Ecodisseny Terres de l’Ebre

Fins el 29 de setembre, l’alumnat de Batxillerat, Cicles Formatius, Graus Universitaris i Màsters de qualsevol centre formatiu de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre que tinguin un projecte d’innovació en economia circular i ecodisseny poden presentar-se als Premis Remsa Memorial d’Innovació en Economia Circular i Ecodisseny, organitzats pel FabLab Terres de l’Ebre amb el patrocini de l’empresa Remsa Memorial. Així, ja està oberta la convocatòria d’aquest premi, dotat amb 1.500 euros de beca formativa per a despeses de matrícula i desplaçament.

L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, acompanyats pels regidors Núria Marco i Miquel Subirats, la directora del FabLab, Lala Escrivà i el responsable de Comunicació de Remsa, Dídac Tomàs, van presentar els detalls d’aquesta primera convocatòria. "Els premis volen crear sinergies entre els estudiants i el FabLab Terres de l’Ebre, a més d’avançar en la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030", assenyalava l’alcalde, qui també posava en valor el fet que a més compten amb la beca de Remsa, qui, a través de la seva Responsabilitat Social Corporativa aposta per afavorir aquest projecte.

Per la seva part, el responsable de Comunicació de Remsa destacava el fet que es tracta d’una beca que vol incentivar la innovació al territori i fer que les Terres de l’Ebre siguin un espai d’oportunitats.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies