• Webs Municipals  

Inici Notícies El Mercat Municipal organitza un recapte de productes frescos el 25 i 26 de novembre

El Mercat Municipal organitza un recapte de productes frescos el 25 i 26 de novembre

Les entitats d’Amposta que treballen en pobresa necessiten productes frescos per a oferir als seus usuaris

publicat el 24/11/2022

El Mercat Municipal organitza un recapte de productes frescos el 25 i 26 de novembreLes tres entitats d’Amposta que treballen per eradicar la pobresa i garanteixen aliments a les persones en risc d’exclusió, Creu Roja, Siloé i Cáritas, necessiten de productes frescos per cobrir totes les necessitats bàsiques. És per això, que conjuntament amb el Mercat Municipal, han organitzat un recapte de productes frescos el divendres 25 i el dissabte 26 de novembre. Així, ambdós dies hi haurà una caixa a cada entrada del Mercat Municipal perquè la gent pugui dipositar els productes frescos i s’aniran dipositant a la cambra frigorífica del mercat.

El Mercat Municipal se suma així al Gran Recapte, organitzat pel Banc d’Aliments. Enguany, aquesta jornada va del 25 de novembre al 6 de desembre i es pot col·laborar fent donatius monetaris a les caixes dels supermercats adherits a la campanya i a través de la web www.granrecapte.com.
AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies