• Webs Municipals  

Inici Notícies Jordi Pérez serà el candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta

Jordi Pérez serà el candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta

Serà la primera vegada que Pérez encapçalarà la candidatura socialista.

publicat el 23/09/2022

Jordi Pérez serà el candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta

El PSC d’Amposta ha escollit, per una àmplia majoria, aquest dijous a Jordi Pérez com a cap de llista per a les eleccions municipals de l’any vinent. Serà el primer cop que Pérez encapçalarà la candidatura socialista.

Jordi Pérez (58), empresari i vinculat al teixit associatiu d’Amposta des de sempre, va ser president del CF Amposta vuit anys, Club del qual va ser tresorer durant sis anys. Del 1972 fins al 1989 va ser músic de la Unió Filharmònica d’Amposta.

En una asamblea celebrada a l’agrupació, alcaldable socialista ha agraït el suport de la militància: "Avui és un dia molt especial per a mi. Gràcies per confiar en mi. Tota aquesta confiança i generositat em dóna forces per treballar per una Amposta més pròspera i que ofereixi oportunitats per a tothom".

Pérez ha explicat que "la ciutadania d’Amposta ha de saber que el PSC està preparat per a governar i que, si ens atorguen la confiança, durem a terme un programa de govern dirigit al conjunt de veïns i veïnes, i que posarà l’accent en les necessitats i problemàtiques". Jordi Pérez destaca que presentarán una candidatura totalment renovada.

El candidat ha declarat que crearan grups de treball oberts a la ciutadania per elaborar el seu programa electoral.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies