• Webs Municipals  

Inici Notícies L’HCA parla sobre humanització a la sanitat en la jornada sobre la de Salut de la Regió Sanitària

L’HCA parla sobre humanització a la sanitat en la jornada sobre la de Salut de la Regió Sanitària

publicat el 09/02/2024

L’HCA parla sobre humanització a la sanitat en la jornada sobre la de Salut de la Regió Sanitària

L’HCA va ser present a la jornada sobre El Pla de salut de la Regió Sanitària Terres de l’Ebre organitzada pel servei de salut  al Palau Olive de Boteller de Tortosa, davant de més de 500 persones relacionades amb el món de la salut .

La directora de qualitat del HCA Andrea Labòria va aprofundir en el tema de la humanització en els hospitals i concretament en la necessitat de cuidar a les persones que cuiden, una xarrada realitzada des d’una experiència personal que va quallar perfectament entre una audiència tècnica en serveis assistencials.


Andrea durant la taula d’humanització es va referir a la necessitat de cuidar i donar atenció a les persones com es mereixen i com el professional ha de sentir-se també cuidat.

La directora de qualitat va assegurar que L’HCA ha avançat sensiblement en aquest sentit des del 2021 i fins al dia d’avui amb tot un seguit d’actuacions i accions, tot i que aquest és un treball de resultats a llarg termini.


Aquesta participació de L’HCA significa un reconeixement al centre sanitari i a la feina que està fent en aquest i d’altres aspectes de l’atenció sanitària.

Labòria va acabar recordant una frase zulú que diu que "una persona es persona a través dels altres", assegurant que és necessari tractar en comprensió i empatia a les persones en un moment de vulnerabilitat.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies