Es van servir uns 5.000 tastos, entre el plat popular i els platets dels set restaurants participants
publicat el 25/02/2025
Per la seva part, la regidora de Comerç, Anna Tomàs, ha volgut ressaltar la implicació dels paradistes i restaurants, molts dels quals van haver de reposar les existències a mitja jornada. En més detall, els set restaurants participants van servir 17 tipus de platets diferents, que incloïen des de diferents arrossos amb carxofa i altres ingredients com bacó o galera, a croquetes de carxofa o una hamburguesa amb carxofa, entre altres. A més, els assistents van poder passejar i comprar per les parades km 0, que aquest any es trobaven també a l’interior de la carpa. Un canvi de format que, segons les regidores de Turisme i Comerç, ha aportat més dinamisme i vendes als paradistes.
Pel que fa al vessant turístic, durant tot el cap de setmana Amposta va acollir una trobada d’autocaravanes amb més de 300 participants, que han deixat un impacte econòmic de més de 60.000 euros, segons informaven els impulsors de la trobada.
Després de la festa, aquesta darrera setmana de febrer i els primers dies de març encara es pot gaudir de la Ruta dels Platerets de la Carxofa, fins al 2 de març en 8 establiments, i de les Jornades Gastronòmiques de la Carxofa, fins al 9 de març en set restaurants de la ciutat.
AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies