• Webs Municipals  

Inici Notícies Un disseny "trencador i centrat en el missatge", protagonista del cartell de Festes Majors 2024

Un disseny "trencador i centrat en el missatge", protagonista del cartell de Festes Majors 2024

És obra de l’exalumna d’Esardi, Sílvia Calsina

publicat el 09/07/2024

Un disseny "trencador i centrat en el missatge", protagonista del cartell de Festes Majors 2024

Un disseny "trencador i centrat en el missatge" és, enguany, el protagonista del cartell de Festes Majors. És obra de l’exalumna del Grau Mitjà d’Assistència al Producte Gràfic Imprès d’Esardi, Sílvia Calsina, que l’ha presentat a la Plaça de l’Ajuntament aquest dilluns al matí al costat de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, i les regidores de Festes, Anna Tomàs, i Educació, Núria Marco.

"Vaig voler fer, seguint un estil diferent i trencador, un cartell tipus gràfic on l’important és el missatge", explica l’autora del cartell, qui afirma que, després de referenciar-se en cartells d’anys anteriors i d’altres poblacions, va detectar que "la majoria eren il·lustrats i amb elements de cada poble". És per això que l’exalumna d’Esardi va voler trencar amb aquesta sintonia, creant un disseny amb un concepte que representés la festivitat de les Festes Majors combinant tipografies de pal sec, colors vius i irregularitats per transmetre moviment, dinamisme i vivacitat. "Els colors utilitzats són el blau, representant del riu Ebre, i el groc, color complementari del blau que, a més, està associat amb l’alegria i crida l’atenció", afegeix la dissenyadora.

L’alcalde, per la seva banda, ha posat en valor la col·laboració dels centres educatius, en aquest cas Esardi, en activitats de la ciutat. "Es tracta de sinergies que ens ajuden a fer que allò que passa als centres educatius no sigui impermeable a allò que passa a la ciutat", afegeix, de manera que "posen en valor dues coses: les activitats festives de la nostra ciutat i, també, l’activitat educativa que es du a terme", conclou.

La regidora de Festes, Anna Tomàs, ha aprofitat per anunciar que en els propers dies s’aniran avançant les activitats de Festes Majors, i assegura que s’ha elaborat un programa de festes extens i complet per a totes les edats. "Hi haurà molta activitat per als més petits, per a la gent jove, amb entitats que ens ajuden a tirar-ho endavant, i per a la gent gran", ha afegit, "amb una presentació de les representants a càrrec d’una pregonera, que com ja sabem enguany és Aina Cid".

Les Festes Majors d’Amposta seran del 9 al 18 d’agost.


AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies