publicat el 21/03/2024
🍳🌿 "Dilemes Culinàris i Risueño Arroz amb Gerard Fabregat" #HumorCulinari #OrígensGastronòmics 🥘
A la divertida secció d’avui amb el chef Gerard Fabregat d’Ifrit a #AmpostaRàdio, ens hem endinsat en una deliciosa i humorística exploració sobre els misteris no resolts de la cuina: ¿Qui va ser el valent que va cuinar per primera vegada un ou fregit, una truita o va crear l’all i oli? I, ¿com va sorgir l’idea de cuinar una patata?
Amb un toc d’humor, hem divagat sobre aquests interrogants gastronòmics que ens connecten amb els inicis més curiosos de la cuina tal com la coneixem avui dia. Una reflexió divertida sobre els actes d’audàcia (o de fam) que van donar lloc a alguns dels plats més emblemàtics de la nostra gastronomia.
Després d’aquesta interessant i divertida discussió, hem passat a l’acció amb una recepta que fa ballar les papil·les: "Risueño Arroz amb Costelles i Carxofes: Un Baile Umami". Gerard ens ha guiat pas a pas per aquest plat ric en sabors, combinant la tendresa de les costelles amb la frescor de les carxofes, tot culminant en una experiència gustativa umami que ens fa somriure amb cada mossegada.
👨🍳💬 "La cuina és experimentació, història i, per descomptat, una mica de màgia i molt d’humor", ens recorda Gerard. Amb la seva guia, aprendre a cuinar (i a preguntar-nos sobre els orígens de les nostres receptes favorites) es converteix en una aventura tan enriquidora com deliciosa.
No et perdis aquesta cita amb els dilemes culinaris i la creativitat a la cuina amb Gerard Fabregat. Perquè, com bé sap qualsevol aficionat a la gastronomia, darrere de cada plat hi ha una història, un riure i un secret per descobrir.
#GerardFabregat #DilemesGastronòmics #RisueñoArroz #AventuraCulinària
AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies