• Webs Municipals  

Inici Vídeos Desxifrant els Orígens dels Trastorns Alimentaris amb Sandra Navó - Final de Temporada!

Desxifrant els Orígens dels Trastorns Alimentaris amb Sandra Navó - Final de Temporada!

publicat el 19/06/2024

Desxifrant els Orígens dels Trastorns Alimentaris amb Sandra Navó - Final de Temporada!

Avui, a la secció de "Menja’t la Vida", acomiadem la temporada amb una entrevista molt especial amb la nostra psico-nutricionista Sandra Navó. Ens endinsarem en un tema profund i fascinant: "Quin és l’origen dels nostres patrons en els trastorns alimentaris?"

Sandra ens ajudarà a explorar les arrels dels comportaments i hàbits que poden desencadenar problemes alimentaris. Parlarà de com les experiències de la infància, les influències culturals i familiars, i les pressions socials poden moldre els nostres patrons alimentaris. Amb el seu enfocament sempre empàtic i informatiu, ens oferirà estratègies per identificar i desafiar aquests patrons, ajudant-nos a construir una relació més saludable amb el menjar i amb nosaltres mateixos.

No us perdeu aquesta última entrega de la temporada, on la Sandra Navó ens proporcionarà claus valuoses per entendre i superar els trastorns alimentaris. És una oportunitat perfecta per reflexionar sobre el nostre propi viatge i preparar-nos per un futur més saludable i equilibrat.

AMPOSTA RÀDIO (Ajuntament d´Amposta) · Carrer Palau i Quer (caselles Mercat) · 43870 AMPOSTA · 977 70 21 44 · | radio@amposta.cat
Contacte | Avís legal | Política de privacitat | Accessibilitat | Política de cookies

RSS de les notíciesRSS de les notícies